Efecte Brut Reserva
Viu l'efecte papallona d'Albet i Noya!
LA FORTALESA
Varietats de raïm:
Xarel·lo, Chardonnay, Macabeu, Parellada
Elaboració i criança:
Collita i selecció manual del raïm. Fermentació de 26 dies a 15ºC
Aquest vi ha estat elaborat amb el mètode tradicional. Ha envellit en rima a una temperatura constant de 16ºC i posteriorment ha estat aclarit. El seu degollament ha estat manual i sense congelació i la data d’aquesta operació està impresa a la contraetiqueta de l’ampolla.
Envelliment en rima
>18 mesos.
Nota de tast del celler:
• Vista: Color groc palla pàl·lid. Bombolla fina i persistent.
• Nas: Marcades aromes cítriques i de poma verda que combinen a la perfecció amb les primeres reminiscències de mares fines i poma al forn que ens ofereixen els 18 mesos de criança.
• Boca: És llarg, fresc i amb una bombolla molt integrada.
Consells i maridatges:
La qualitat del producte serà òptima durant els divuit mesos posteriors al seu degollament. Recomanem servir-lo a uns 6ºC de temperatura.
Un escumós brut ple de consistència i amb agradables aromes de criança. Ideal per acompanyar qualsevol àpat i per als bons aperitius.