Belat
Varietats de raïm:100% Xarel·lo
Elaboració i criança:El Fanio, un blanc complex, expressiu, 100 % xarel·lo, envellit en ous de ciment i botes d’acàcia. Un vi que respira l’entorn de garriga, de farigola, de romaní i de resina del pi que l’envolta. Un compendi d’arrels entre pedres que el fan la màxima expressió d’aquest terrer únic.
Collita i selecció manual del raïm. Fermentació alcohòlica a temperatura de 16º durant 25 dies amb llevats autòctons seleccionats de la pròpia vinya. Estabilitzat amb els freds de l'hivern i lleugerament filtrat.
Criança
8 mesos de criança sobre les seves mares utilitzant dipòsits de ciment porós de forma oval i botes d'acàcia.
Nota de tast del celler:• Vista: Color groc daurat
• Nas: Marcat caràcter floral amb tons de fruita fresca, flor de taronger i fonoll.
• Boca: Es untuós, amb acidesa fresca, confitats de tipus codonyat i final amb el toc de raça característic del xarel·lo.
Consells i maridatges:Arrossos, ostres, peix blau, i pasta..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Please sign in first.
Sign inCreate a free account to use wishlists.
Sign in