Dolç Adrià
Per assaborir lentament i gaudir del moment.
Varietats de raïm:
100% Garnatxa
Elaboració i criança:
Vi dolç natural elaborat amb raïm sobremadurat de la varietat garnatxa. És un vi de producció limitada elaborat només en aquelles anyades que la climatologia ens ho permet.
Elaboració
Fermentat fins a aconseguir el nivell adequat d'alcohol/sucres. Aturada de la fermentació amb holandes d'alambic. Maceració de 183 dies. No va ser clarificat ni estabilitzat al fred. Lleugera filtració abans d'embotellar.
Criança
3 anys en botes de roure francès .
Nota de tast del celler:
• Nas: Aromes de fruites molt madures com la poma confitada amb aiguardent.
• Boca: S'aprecien els tanins, importants i molt vellutats que, amb la dolçor del vi, esdevenen molt llaminers.
Consells i maridatges:
Per fer la sobretaula, o per crear maridatges de contrast.
Premis i reconeixements:
Giroví 2016: Medalla de Plata