Marrugat Brut Rosat
150 anys de tradició vinícola al Penedès.
Varietats de raïm:
100% Garnatxa
Elaboració i criança:
Fermentació i maceració del raïm durant tres setmanes. Posteriorment, roman a la cava més d'un any, fent la segona fermentació en ampolla.
Nota de tast del celler:
• Vista: Net de tonalitats vermelles i rosàcies. Té un suau despreniment de bombolles petites que formen diversos rosaris fins arribar a la superfície.
• Nas: Suau fragància amb olors a fruites, gerds i cassís. També destaquen les aromes terciàries de la criança sobre les mares, que li donen caràcters més vínics i ensucrats.
• Boca: En boca és molt ple amb una sensació de bombolleig esplèndida que omple el paladar. També apareix la fruita vermella encara més marcada que en el nas. Amb una persistència llarga.
Consells i maridatges:
Ideal per quasevol ocasió.
Servir entre 6 i 7º C.