Marrugat Brut Imperial
150 anys de tradició vinícola al Penedès.
Varietats de raïm:
Macabeu, Xarel.lo i Parellada
Elaboració i criança:
Selecció i elaboració dels raïms per separat. Fermentació a baixa temperatura per obtenir un vi amb les màximes aromes de la pròpia fruita. Posteriorment, es fa la segona fermentació en ampolla durant dos anys.
Nota de tast del celler:
• Vista: Brillant, amb un considerable despreniment de bombolles. El carbònic forma una escuma persistent a la copa durant molt de temps. El seu color és groc palla.
• Nas: Intens. Aromes a terciàries de segona fermentació com pastisseria que es combinen amb les aromes de primera fermentació i li donen un caràcter propi.
• Boca: Suau i sedós, el seu carbònic li dóna frescor i vivacitat, mantenint la seva persistència en boca durant molt de temps.
Consells i maridatges:
Ideal per arrossos de peix, Arrossos mixtos, Capó i Pularda, Guatlla i perdiu, Conill i llebre, Crustacis, Embotits curats, Entrecot, mitjana i filet, Fruits secs, Pernil curat, Mol·luscs de petxina, Ànec, Peix blanc, Peixos amb sal.
Servir entre 6 i 7º C.