Marrugat Semi-sec
Cent Cinquanta anys de tradició vinícola al Penedès.
Varietats de raïm:
Macabeu, Xarel.lo i Parellada
Elaboració i criança:
Selecció i elaboració de las diferents raïms per separat. Fermentació a baixa temperatura per a obtenir les màximes aromes de la fruita. Posteriorment, es realitza la segona fermentació en ampolla durant aproximadament 12 mesos.
Nota de tast del celler:
• Vista: Color groc pàl·lid, amb tonalitats verdoses.
• Nas: Destaquen les aromes afruitades, poma o pera que recorden al vi jove, amb molta frescor.
• Boca: El coupage de les tres varietats li dóna un agradable sabor, que amb l'adequada quantitat de licor d'expedició es transforma en un esplèndid Cava.
Consells i maridatges:
Ideal per Crustacis, Fruites àcides, Fruites vermelles, Pernil curat, Pernil dolç, Mol·luscs de petxina, Peix blanc, Pizza, Pollastre a la planxa, Rebosteria.
Servir entre 6 i 7º C.